Toont alle 9 resultaten


Sexy BH’s

Nagenoeg elke vrouw draagt regelmatig een BH. De BH geeft voldoende ondersteuning voor de borsten, verbetert het postuur en flatteert het lichaam en de outfit. Met een BH ziet een outfit er beter uit en wordt de natuurlijke vorm van het lichaam geaccentueerd. De eerste BH stamt al uit 1914. Het kledingstuk is oorspronkelijk ontworpen door Mary Phelps Jacob, met behulp van haar dienstmeisje. Het item diende als welkom alternatief voor het korset dat toen als onderkleding werd gedragen. Maar pas toen het concept werd overgekocht door Warner Brothers Corset Company en er flink werd geïnnoveerd, werd de BH echt populair. Het item had toen natuurlijk nog niet de veelzijdige functie en de diversiteit die we nu hebben. Door de jaren heen zijn BH’s geavanceerder en comfortabeler geworden. Zo zijn ze getransformeerd tot de onmisbare kledingitems die het nu zijn.

De meeste vrouwen hebben diverse soorten BH’s in hun kast liggen. Zo dragen vrouwen dagelijks doorgaans comfortabele lingerie die niet teveel opvalt onder de kleding. En voor het sporten is goede ondersteuning en een perfecte pasvorm noodzakelijk. Maar veel vrouwen hebben ook sexy BH’s in hun garderobe voor speciale gelegenheden, romantische avondjes en spannende dates.

Bij Deluxerie ben je aan het juiste adres voor sexy BH’s. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan sexy lingerie aan voor elke vrouw en elke persoonlijke stijl. Van maat XS tot en met maat 4XL: wij verkopen het. En voor elke cupmaat bieden wij een flatterende BH aan om jouw verleidelijke outfit compleet te maken. Houd je van een push-up BH of liever van een comfortabele fit? Wij zijn er voor je.

In het assortiment van Deluxerie vind je diverse soorten sexy BH’s. Zo kun je bij ons terecht voor bralettes, bustiers, cuploze BH’s en wat meer traditionele BH’s. Of je nu houdt van lingerie in zwart, wit, rood of een andere spannende kleur: wij hebben het in onze webshop. Bovendien bieden we BH’s in diverse stijlen aan. Houd je van romantisch kant, stoer kunstleer of comfortabel katoen: bij Deluxerie slaag je gegarandeerd.