Resultaat 1–54 van de 467 resultaten wordt getoond


Bodysuits

Een bodysuit mag bij geen enkele vrouw ontbreken in de kledingkast. Dit one-piece kledingstuk bestaat vaak uit stof dat zowel de romp als de onderkant bedekt. Bodysuits, ook wel body’s genoemd, bedekken soms ook de armen. Bodysuits worden gemaakt van diverse materialen. Bij Deluxerie vind je bodysuits van kant, katoen, kunstleer en netstof in het assortiment.

Een bodysuit is niet te verwarren met een romper, een teddy of een playsuit. Deze termen worden nog wel eens door elkaar gebruikt, maar het zijn heel andere kledingstukken. Alhoewel al deze kledingstukken vallen in de categorie lingerie, zijn er wat verschillen op te merken. Een bodysuit is bijvoorbeeld een nauwsluitende outfit dat de vormen omhelst en vooral spannend is. Een teddy, romper of playsuit zit doorgaans losser en is vooral om comfort gericht. Bovendien wordt een teddy of een romper vaak gedragen als pyjama. Een playsuit dient vaak als dagelijkse outfit of op warme dagen aan het strand. Voor een spannend avondje is een bodysuit uitermate geschikt.

Bodysuits worden vaak gedragen om een eenvoudige stijlvolle outfit samen te stellen of als onderlaag van een outfit. Maar bodys worden ook steeds populairder als lingerie. Het is een spannende afwisseling voor een BH set of jarretel set en biedt talloze mogelijkheden. Bovendien zijn bodysuits in allerlei verschillende uitvoeringen beschikbaar waardoor je altijd wel een bodysuit vindt dat jouw vormen en pluspunten benadrukt. Bodysuits zijn vaak zó ontworpen dat ze de nadruk leggen op de taille en zo het ideale zandloperfiguur creëren.

De keuze qua bodysuits is bij Deluxerie talrijk. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, waaronder rood, zwart en wit, en allerlei uitvoeringen. Sommige body suits zijn kruisloos of cuploos voor een extra spannend element. Maar Deluxerie verkoopt ook meer bedekkende bodysuits die wat meer aan de verbeelding overlaten. Sommige bodysuits zijn voorzien van prachtig kant of spannende veters. Andere bodysuits hebben franje, strikjes, strategisch geplaatste bandjes of een sexy cut-out.