Resultaat 1–54 van de 498 resultaten wordt getoond


Sexy Jurkjes

Er zijn heel veel manieren om het liefdesleven een nieuwe impuls te geven of een date extra spannend te maken. Je kunt samen een spannende film kijken, een uitdagende dans uitvoeren, speeltjes gebruiken, een rollenspel opzetten of een zeer verleidelijke outfit aantrekken om jouw partner of date te verleiden. Met de juiste look, wat sexy moves, sfeervolle muziek, kaarslicht en een verleidelijke oogopslag is dit succes gegarandeerd. De sexy jurkjes uit het assortiment van Deluxerie zijn voor dit laatste verleidingsspel zeker een aanrader!

Bij Deluxerie kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan sexy lingerie. Van babydolls tot jarretel sets en van mooie slipjes tot sexy jurkjes: je vindt het in ons aanbod. De sexy jurkjes van Deluxerie zijn er in allerlei soorten en maten. Vrouwen met maat XS kunnen bij Deluxerie uitstekend terecht, maar we bieden net zo goed kleding voor vrouwen met maat 4XL. Iedere vrouw verdient het tenslotte om zich sexy en gewild te voelen en in ons assortiment vindt iedere vrouw iets van haar gading, ongeacht maat, persoonlijke smaak of vorm.

De sexy jurkjes van Deluxerie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Natuurlijk bieden we volop zwarte en rode jurkjes aan. Dit zijn tenslotte de ultieme verleidingskleuren. Maar we bieden ook zeker witte, blauwe, paarse en roze sexy jurkjes en ook jurkjes met panterprint of tijgerprint aan. De jurkjes zijn bovendien in allerlei stijlen verkrijgbaar. Zo verkopen we jurkjes die zeker niet misstaan op een date buiten de deur. Maar het grootste deel van het assortiment bestaat uit verleidelijke jurkjes die maar weinig aan de fantasie overlaten. De stof omhelst het lichaam, de subtiel geplaatste riempjes zijn uitdagend en de netstof toont alle contouren zonder enige moeite. Of je nu op zoek bent naar een doorzichtig jurkje, een kinky kunstleren outfit of een romantisch nachthemd: bij Deluxerie vind je het gegarandeerd.