Toont alle 35 resultaten


Catsuits

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is nu eigenlijk een catsuit? Een catsuit is een spannende outfit die uit één stuk stof bestaat dat een groot deel van het lichaam bedekt. Het nauwsluitende kledingstuk bedekt de romp, de benen en vaak ook de armen. Oorspronkelijk is de catsuit ontworpen als rekbare outfit voor dansers. Door de goede pasvorm en de soepele materialen, leent de catsuit zich namelijk uitstekend voor dansen, bewegen, flirten en uitdagen. De catsuit benadrukt alle lichaamsvormen en biedt voldoende bewegingsvrijheid en volop sex appeal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het kledingstuk tegenwoordig ook buiten de clubs en de danswereld, bijvoorbeeld in de slaapkamer, enorm populair is.

Een catsuit wordt meestal vervaardigd uit rekbaar materiaal als latex, spandex, velours of lycra. Maar catsuits van leer of kunstleer zijn ook volop verkrijgbaar. In het aanbod van Deluxerie vind je catsuits van diverse materialen en in allerlei uitvoeringen. Zo zijn er catsuits die het hele lichaam bedekken, maar ook catsuits die maar weinig tot de verbeelding overlaten. Deluxerie verkoopt catsuits zonder cups en met een open achterkant, catsuits met strategisch geplaatste ritsen, catsuits gemaakt van netstof en catsuits zonder kruis. In het assortiment vind je zelfs een catsuit die je bedekt met doorzichtige stof van enkels tot en met het hoofd. Ben je op zoek naar een meer klassieke catsuit? Dan vind je dat ook zeker in het aanbod. De bodystockings zijn te koop in de veelvoorkomende maten S, M en L, maar ook zeker beschikbaar in grote maten.

Een catsuit is een ware traktatie voor jezelf. Het geeft je een bijzonder gevoel en doet het lichaam volop recht aan. Bovendien kun je niet anders dan je sexy voelen in zo’n speciale outfit. Maar het is ook een leuk cadeau voor een partner. Een bodystocking is een echte verrassing en staat zeker garant voor een spannende avond.