Resultaat 1–54 van de 281 resultaten wordt getoond


Jarretel Sets

Een jarretel is een mooi vormgegeven band met clips waarmee je jouw sexy outfit helemaal af kunt maken. De band wordt soms om de heupen gedragen, maar er zijn ook uitvoeringen die om de middel aansluiten. Met de clips aan een jarretel kun je kousen of stockings vastzetten. Jarretels bieden comfort, maar ook stijl en sex appeal. Ze zijn vaak verkrijgbaar in een set met bijbehorende lingerie elementen.

Jarretel sets zijn er in allerlei soorten en maten. Een set bestaat vaak uit een bustier, bodysuit, nachthemd of babydoll met jarretel, kousen en een string of slip. Sommige sets bieden ook bijbehorende handschoenen of handboeien voor een extra spannend element. Maar in het aanbod van Deluxerie vind je ook open cup jarretel sets, open kruis jarretel sets en andere uitdagende variaties. Of je nu op zoek bent naar een romantisch setje of een spannende jarretel set: bij Deluxerie vind je het allemaal.

Wij bieden jarretel sets aan van maat XS tot en met maat 4XL. Zo vindt elke vrouw hier een set die haar fantastisch staat. De jarretel sets in het aanbod zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder de geliefde kleuren wit, zwart en rood. Je kunt kiezen voor een romantisch kanten setje, maar ook voor een jarretel set van kunstleer of netstof, een uitdagende harnasset of een set van doorzichtig kant dat niets aan de verbeelding overlaat.

Als vrouw zijn jarretel sets een echt cadeau voor jezelf en je partner. Maar een jarretel set is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor een geliefde of een date. Kies een setje dat past bij de maat en het lichaam van jouw geliefde en je hebt gegarandeerd een spannende date voor de boeg.