Resultaat 1–54 van de 101 resultaten wordt getoond


Kostuums

Om jouw liefdesleven spannend en verrassend te houden, zijn er talloze manieren om de aandacht te vangen van jouw partner en de avond een bijzondere wending te geven. Je kunt experimenteren met verschillende posities, spannende locaties, diverse speeltjes en natuurlijk kostuums. Bij Deluxerie vind je diverse spannende kostuums in het assortiment om jezelf eens een bijzondere make-over te geven en jouw partner of date te verrassen.

Veel mensen vinden het leuk en spannend om zich te verkleden als iemand anders. Het rollenspel is een geliefde vorm van voorspel en kan vele vormen aannemen. Toch zijn er zeker een aantal klassiekers die veel mensen aanspreken en waarvan de kostuums erg populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan de sexy stewardess, het stoute schoolmeisje, de verleidelijke bunny of de strenge lerares. Klassieke verleidelijke verhalen die elke keer weer een succes zijn.

Bij Deluxerie verkopen we diverse erotische kostuums voor jouw spannende avond vol rollenspel. In ons assortiment vind je onder andere kostuums voor een rollenspel als schoolmeisje, zuster, meid of bunny. Kies je liever voor iets minder gangbaars? Dan vind je bij Deluxerie ook spannende outfits om je te verkleden als een exotische buikdanseres, sexy politieagente, stoere amazone, onschuldige bruid of verleidelijke barmeid.

Omdat kostuums voor het rollenspel als schoolmeisje, bunny, buikdanseres en zuster erg populair zijn, vind je in ons assortiment hier diverse varianten van. Zo heb je ruime keuze uit outfits met diverse kleuren, pasvormen en accessoires. Kies je voor een zusteroutfit met BH en string of liever voor een volledig kostuum inclusief hoofdkapje? En dos jij je graag uit als schoolmeisje in een geruite rok en BH? Of wil je eens experimenteren met een iets meer minimalistische look?

De kostuums van Deluxerie bestaan doorgaans uit een bovenstuk, een onderstuk, kousen en jarretels. Elke outfit is echter anders dus elke look heeft andere accessoires. Zo is het kostuum van de buikdanseres voorzien van een prachtige rok en ketting en wordt de outfit van de meid geleverd inclusief vlinderdas en polsbandjes of een bijpassende haarband. De bunny kostuums worden zelfs geleverd met spannend masker. Wil je jezelf, of jouw partner, een spannend kostuum cadeau doen voor de feestdagen? Dan vind je in het assortiment ook diverse sexy Kerst outfits.