Resultaat 1–54 van de 248 resultaten wordt getoond


Sexy Slipjes / Strings

Slipjes zijn onmisbare items in de garderobe van elke vrouw. De keuze qua onderkleding is voor vrouwen enorm uitgebreid. Zo kunnen vrouwen kiezen uit shorts, hipsters, slips, strings en tanga’s. Voor elke gelegenheid en voor elke outfit is wel een stuk onderkleding beschikbaar dat goed past qua comfort, pasvorm en stijl. Alhoewel de meeste vrouwen wel meerdere soorten onderkleding in hun kast hebben, zijn vooral slipjes en strings al jaren erg populair onder vrouwen van alle leeftijden.

Slipjes zijn onder te verdelen in diverse soorten. Zo zijn heupslips en tailleslips het meest bekend. De naam zegt het eigenlijk al: bij een heupslip rust de tailleband op de heupen. Bij een tailleslip is de tailleband wat hoger geplaatst. Elke type slip heeft zo zijn voordelen, unieke pasvorm en zijn eigen look. Bij Deluxerie heb je dan ook een ruime keuze uit slipjes en strings. Zo kan iedere vrouw bij Deluxerie de lingerie vinden die past bij haar postuur, vorm en persoonlijke smaak.

Deluxerie is gespecialiseerd in sexy lingerie. Daarom vind je in het assortiment een ruim aanbod aan sexy slipjes en sexy strings. In de verleidelijke kleuren zwart, rood en wit vind je volop keuze aan tailleslipjes, heupslipjes, strings en kruisloze slipjes. Maar ook voor lingerie in spannende kleuren als paars of goud of lingerie met een panterprint of van kunstleer ben je hier aan het juiste adres. Bovendien is de lingerie bij Deluxerie is veel verschillende maten en pasvormen beschikbaar. Van maat XS tot en met maat 4XL: wij bieden het aan. Iedere vrouw wil zich tenslotte sexy en verleidelijk voelen in onze bijzondere lingerie.

De slips en strings in het aanbod van Deluxerie zijn veelal van kant, katoen, kunstleer en lycra gemaakt en vaak voorzien van mooie versieringen als strikjes, parels, riempjes en ritsjes. Zo wordt jouw slipje of string wel heel bijzonder en uitdagend. Bovendien kun je bij Deluxerie vaak een bijpassende sexy BH of een jarretelset, babydoll of bodysuit vinden. Dat maakt jouw verleidelijke outfit helemaal compleet voor een bijzondere avond, een nieuwe date of misschien zelfs wel een speciale fotoshoot.