Retourbeleid

Bijgewerkt per 01.07.2020

Bij Deluxerie werken we intensief aan 100% klanttevredenheid, om onze service kwaliteit continu te verbeteren en om producten van hoge kwaliteit te leveren. Daarom voeren we een zeer flexibel retourbeleid om onze klanten nooit de dupe ervan te maken. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met ons product, dan kunt u het product binnen 30 dagen na factuurdatum retourneren voor restitutie of ruilen mits het aan de retourvoorwaarden voldoet.

Het enige wat u zou moeten doen voor retourneren is het indienen van een retourformulier. Voor een snel en makkelijk retourproces, zorg ervoor dat u het juiste type retour-optie selecteert en alle vereiste velden op het formulier invult. Uw retour verzoek zal niet in behandeling worden genomen indien de gevraagde informatie ontbreekt.

Na het indienen van het retourformulier zult u ter bevestiging het ingevuld retourformulier per mail ontvangen ontvangen.

Houd er rekening mee dat uw retouraanvraag wordt verwerkt op basis van de informatie die u online indient.

Verpak uw item(s) veilig voor verzending. Wij adviseren u aan om uw item(s) verzekerd en/of aangetekend te retourneren. DELUXERIE neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van uw retour tijdens vervoer.

De kosten van retourzending worden niet door DELUXERIE gedekt en blijft de verantwoordelijkheid van de klant.

Retouradres:
DELUXERIE
Ambachtsweg 85
2641KW Pijnacker
Nederland

Lees deze pagina zorgvuldig door voordat u het product naar ons terugstuurt.

Restitutie & Ruilen

U kunt uw product terugsturen voor de restitutie of voor om te ruilen. Ons enige verzoek hiervoor is om uw verzoek in te dienen binnen 30 dagen na de factuurdatum die is aangemaakt voor uw gerelateerde bestelling.

Uw retour moet voldoen aan alle onderstaande voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen voor een volledige terugbetaling van uw koopsom, als een van de onderstaande voorwaarden niet voldoet aan uw product(en), komt uw restitutie- of ruil verzoek te komen vervallen:

• Product geen sporen van gebruik te hebben (bijv. vorm van beschadiging waaruit blijkt dat het product gedragen is)
• Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne
• Producten met direct huidcontact met het genitale gebied (Panty, slips, strings, korsetten etc.)
• Het origineel verzegeling moet intact blijven en niet verwijderd/afgebroken zijn
• Producten compleet te worden geretourneerd (d.w.z. inclusief originele verpakking, de factuur en alle andere documenten en materialen etc.)
• Producten die duidelijk niet voor een specifieke persoon bestemd zijn.
• Het product dient geretourneerd te worden naar DELUXERIE binnen 30 dagen na de ontvangst van uw bestelling.

De terugbetaling zal worden verricht op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaalmethode, exclusief de verzendkosten. Houd errekening mee dat dit 10 werkdagen in beslag kan nemen totdat het bedrag verwerkt en overgemaakt is op uw rekeningnummer.

Artikelen die met een tegoed zijn gekocht, kunnen alleen voor tegoed worden geretourneerd. Winkelkrediet kan niet worden omgezet in contant geld, overgedragen aan iemand anders en/ of worden gebruikt voorservice-kosten zoals verzendkosten.

Na ontvangst van uw retour zal uw retourverzoek verwerkt worden. We moeten uw item controleren en beoordelen aangezien een item voor diverse mogelijke redenen retour kan komen. De afhandeling van uw retour kan 14 werkdagen in beslag kunnen nemen. Zodra uw retour is gecontroleerd en beoordeeld, dan zult u van het resultaat op de hoogte gesteld worden.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact opmet ons team klantenservice per e-mail via [email protected].